Arrangementet er afholdt

Impro Comedy Musical Show

m. Specialklassen og Den Lalleglade Brigade

Impro Comedy Musical Show succesen vender tilbage til Bremen Teater den 1. november. Grundet kæmpesuccesen i 2018 har comedy grupperne Den Lalleglade Brigade og Specialklassen igen slået sig sammen, og kommer til Bremen Teater med et nyt fuldstændig gennemført og improviseret musical comedy-show.

Kan du li’ musical? Kan du li’ comedy? Kan du li’ show? Kan du lige tanken om, at intet er planlagt? 5 musikalske komikere og et top tunet band kaster sig frygtløse ud i det forunderlige musical-univers, når de hver aften skaber en ny musical forestilling, der er 100% improviseret på stedet, og 100% comedy du aldrig har set før. Du sidder i salen og er med til at bestemme, hvilken vej showet skal gå. De to grupper du kan opleve er intet mindre end Den Lalleglade Brigade & SpecialKlassen, og de er igen flankeret af de hardcore musikere fra Jazzkollektivet.

Specialklassen
Specialklassen består af de professionelle skuespillere/komikere Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard. Kender du dem ikke, har du sovet i timen. Den prisvindende comedy gruppe, har med deres liveshows, og tv-shows og optrædender sat nye standarder for danske comedy. I de 11 år gruppen har eksisteret er det kun lykkes dem at få én 4 **** anmeldelse – samtlige andre anmeldelser igennem tiden har været 5 ***** og 6 ******! De var i 2011 var de nomineret til Läckerols Talentpris v. Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2012 havde de tv-premiere på deres egen impro-sitcom Hotel Zimmerfrei på DR2, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format. Sidenhen er det blevet til TV-optrædener i alt fra Casper og Lars præsenterer på TV2, Dybvaaaaad på TV2 Zulu, 4 Stjernes Middag, Danmarks Sjoveste Barn og Masterchef Grill, Grand Danois og P4 Formiddag.

Den Lalleglade Brigade
Den Lalleglade Brigade er en komiker-duo bestående af Sisse Gram de Fries og Sofie Jo Kaufmanas. Pigerne er dobbelte danmarksmestre i impro-comedy og udover at have optrådt på de fleste scener i landet, heriblandt Det kongelige Teater og Bremen Teater, var de også rød løber-værter på Zulu Comedy Galla i Operaen 2015. Missede du dem der, så du dem måske på deres Danmarks Turné “Comedy Nite”, eller også er du stødt på Sisse eller Sofie i Grand Danois, Shit Happens, Zulu Julu Pakkeregn på TV2 Zulu og TV2. Pigerne er uddannet ved Second City Academy i Chicago.