Arrangementet er afholdt

Iceage

Support: KYO feat. Jeuru + Whistler

Iceage vender endelig tilbage til dansk jord med en koncert i Bremen Teaters gamle, stemningsfulde biografsal den 8. januar, hvor de både kigger bagud på deres første ti år som band og spiller helt nye numre, der peger ind i fremtiden.

Koncerten markerer afslutningen af et årti, hvor de har etableret sig som et af de stærkeste live-rocknavne på kloden, og bliver den allersidste mulighed for at se bandet live i København, inden de går i studiet for at arbejde på et nyt album, som de giver smagsprøver fra på Bremen Teater.

Koncerten bliver også kulminationen på en intens turné, hvor Iceage, med deres seneste album “Beyondless” (2018) i bagagen, har spillet mere end 200 koncerter over de sidste to år. Bandet har været på en omfattende rejse, der har sendt dem over flere kontinenter, og som blandt andet i sommeren 2019 bragte dem til så forskellige steder som legendariske den Coachella-festival i Californien og til en koncert ved den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea.

“Beyondless” høstede roser over hele verden i anerkendte publikationer som Rolling Stone, The Guardian og Pitchfork. Sidstnævnte toneangivende medie har som noget helt særligt tildelt alle Iceages fire studiealbum den prestigefulde titel ”Best New Music” og havde desuden “Beyondless” med på deres liste over de 200 bedste album i 2010’erne.

KYO feat. Jeuru
KYO består af svenske Hannes Norrvide (Lust For Youth) og Frederik Valentin (Complicated Universal Cum). Sammen laver de dramatiske og stemningsmættede kompositioner.

De har udgivet flere fælles album via posh isolation, blandt andet ”All the Same Dream” (2018) med den amerikanske sanger Jeuru, som står på scenen sammen med dem denne aften med sin stærke, soulede vokal.

Whistler
Desuden kan du se frem til at opleve det nye københavnske rockband Whistler. Medlemmerne hedder Jesper, Louis, Ditte og Anton, og de har tidligere spillet i bands som Lower, Marching Church, Holm og Arak.