08.01.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 190-250 kr. (Eks. gebyr)

Iceage

Iceage vender endelig tilbage til dansk jord med en koncert på Bremen Teater den 8. januar, der markerer afslutningen af et årti, hvor de har etableret sig som et af de stærkeste live-navne på kloden. Det bliver den allersidste mulighed for at se rockbandet live, inden de går i studiet for at arbejde på et nyt album.

Koncerten bliver også kulminationen på en intens turné, hvor bandet, med deres seneste album “Beyondless” (2018) i bagagen, har spillet mere end 200 koncerter over de sidste to år. Bandet har været på en omfattende rejse, der har sendt dem over flere kontinenter, som blandt andet i sommeren 2019 bragte dem til så forskellige steder som legendariske den Coachella-festival i Californien og til en koncert ved den demilitariserede zone mellem Nord- og Sydkorea.

“Beyondless” høstede roser over hele verden i anerkendte publikationer som Rolling Stone, The Guardian og Pitchfork. Sidstnævnte toneangivende medie har som noget helt særligt tildelt alle Iceages fire studiealbum den prestigefulde titel ”Best New Music” og havde desuden “Beyondless” med på deres prestigefyldte liste over de 200 bedste album i 2010’erne.