13.04.2019
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

IAMJJ

Den blot 25-årige danske sangskriver IAMJJ, der netop nu er aktuel med den nye single “Hitomalo”, hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodi bliver budt op til dans af falset og trompeter, kommer til Bremen Teater med sit band den 13. april.

Lyden af IAMJJ er moden, mørk, storladen og indhyllet i et tekstunivers om livets største spørgsmål, og han peger selv på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen inden for musik og Damien Hirst og Tal R inden for billedkunst.

I 2016 udkom den selvbetitlede EP med fem solide numre, der banede vejen for at IAMJJ og hans band kunne optræde til P6 BEAT Rocker Koncerthuset og Northside Festival. I 2018 udgav IAMJJ sit temperamentsfulde debutalbum “Bloody Future”, der både kræver noget af lytteren og giver gavmildt igen. For som den unge IAMJJ med den bemærkelsesværdige dybe stemme selv fortæller: “Når jeg får 3 minutter af folks tid, er det vigtigt for mig at give dem 7 tilbage”. For ham skal musikken være så kompromisløs, at lytteren enten må elske det eller have lyst til at lade det brænde.