Arrangementet er afholdt

Hun Solo

m. Alice Phoebe Lou (ZA), Barbara Moleko, Moody, Nana Jacobi + special guest: Annika Aakjær

Koncertformatet HUN SOLO kommer til Bremen Teater den 10. oktober for at markere FN’s Internationale Pigedag 2019 med fem solokoncerter med fem forskellige kvindelige artister – Alice Phoebe Lou (ZA), Barbara Moleko, Moody, Nana Jacobi og special guest: Annika Aakjær.

Den anmelderroste sydafrikanske sanger og musiker Alice Phoebe Lou vender tilbage til København efter en fyldt VEGA-koncert tidligere på året, og gør dermed single-aktuelle Barbara Moleko, den soul inspirerede pop/R&B sangskriver, producer Moody, sangskriver Nana Jacobi og special guest: Annika Aakjær selskab på Bremen Teater den 10. oktober.

Hun Solo har for længst slået sit navn fast i det danske musiklandskab med stemningsfulde koncertoplevelser og unikke solo-performances fra nogle af landets bedste kvindelige kunstnere. Én for én træder kunstnerne helt alene op på scenen og udfolder musikalske performances på den måde de selv ønsker det. Hun Solo har skiftende lineups, og på nuværende tidspunkt har omkring 60 kunstnere været på scenen med projektet. De har spillet på Roskilde Festival, SmukFest, SPOT Festival, og er desuden prismodtagere af ’Ethel Prisen’ samt ’Ildsjælsprisen’.

Hun Solo har siden 2016 arbejdet for at skabe en bedre kønsbalance i dansk musik ved at lade musikken tale, og på den måde gøre det helt klart at der er et stort udbud af musikalsk format skabt af kvinder. Håbet og visionen er at inspirere alle kvinder til at udfolde deres fulde potentiale.

Koncerten præsenteres i samarbejde med PlanBørnefonden.