10.10.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Hun Solo

m. Barbara Moleko, m.fl.
Koncertformatet HUN SOLO kommer til Bremen Teater den 10. oktober for at markere FN’s Internationale Pigedag 2019 med fem solokoncerter med fem forskellige kvindelige artister i samarbejde med PlanBørnefonden. Barbara Moleko, der netop nu er aktuel med den nye single “Volume”, er første Hun Solo-artist på programmet, og det resterende program offentliggøres løbende.
 
Hun Solo har for længst slået sit navn fast i det danske musiklandskab med stemningsfulde koncertoplevelser og unikke solo-performances fra nogle af landets bedste kvindelige kunstnere. Én for én træder kunstnerne helt alene op på scenen og udfolder musikalske performances på den måde de selv ønsker det. Hun Solo har skiftende lineups, og på nuværende tidspunkt har omkring 60 kunstnere været på scenen med projektet. De har spillet på Roskilde Festival, SmukFest, SPOT Festival, og er desuden prismodtagere af ’Ethel Prisen’ samt ’Ildsjælsprisen’.
 
Hun Solo har siden 2016 arbejdet for at skabe en bedre kønsbalance i dansk musik ved at lade musikken tale, og på den måde gøre det helt klart at der er et stort udbud af musikalsk format skabt af kvinder. Håbet og visionen er at inspirere alle kvinder til at udfolde deres fulde potentiale.