Arrangementet er afholdt

Holm & Møldrup

To Mikrofoner og en Stak Vinyler m. Trentemøller, Le Gammeltoft & Christian Hjelm

Oplev Carsten Holm og Flemming Møldrups musikalske talkshow “To Mikrofoner og en Stak Vinyler” på Bremen Teater den 30. september med den elektroniske musiker Trentemøller og dj, radiovært og iværtsætter Le Gammeltoft.

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte dig? Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren? Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse? Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Efter et udsolgt show på Hotel Cecil indtager Carsten Holm og Flemming Møldrup nu større rammer på Bremen Teater med deres musikalske talkshow.

Igennem personlige fortællinger fortæller makkerparret om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de, der bare bruger den som baggrundsstøj, og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader. Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på og inviterer gæster og publikummer til at gøre det samme.

Gæster denne aften er Anders Trentemøller, der har opnået international succes som musiker, producer og dj og Le Gammeltoft, der tidligere har arbejdet som dj og radiovært og nu står bag kulturmediet Heartbeats.

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og er som vært på P3 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst, hvad der gør os til de menneske- og musiktyper, vi er.