Arrangementet er afholdt

Heino i Hegnet

Hvis du gerne vil se gennemført og raffineret stand-up, så find et andet show. Vil du grine, drikke og synge fællessange – så skal du skynde dig at købe en billet til Heino i Hegnet på Bremen Teater.

Heino i Hegnet går i al sin enkelthed ud på, at Heino drikker sig fuldere og fuldere gennem showet, og publikum skal drikke sig fulde sammen med ham. Der vil være enkelte regler for, hvornår Heino skal drikke, og hvornår publikum skal drikke. F.eks. skal ALLE drikke, når der bliver spillet “BONSOIR MADAME…” (Og den bliver spillet.. mere end 1 gang).

Vi kan og vil ikke garantere, hvad der kommer til at ske i showet – men vi kan garantere, at du gerne vil opleve denne aften.

Reaktioner efter Heino i Hegnet på Bremen, april 2018:
Vi elsker dig Heino!! Tak for den sjoveste, underligste og mest forvirrede fest/show nogensinde!” – Mette.

Mange tak for en af de mest underholdende og underlige aftner nogensinde. Der var ikke et øje tørt under Krumme-sangen. Når vennerne spørger hvad showet gik ud på, er det ret svært at give et retvisende svar. Man var nødt til at være der for at fatte det, men os der var der, glemmer det helt sikkert aldrig. 6 stjerner herfra.” – Sune.

Det var en mega konge aften. Længe siden jeg har grint såå meget over en mand stå og knække sig.” – Simone.

Har aldrig hørt så mange dåser blive åbnet på så kort tid (som man siger).” – Britt.