Arrangementet er afholdt

Heino Hansen

Heino what you did last summer

Heino Hansen kommer til Bremen Teater til oktober med sit helt nye show “Heino what you did last summer”, der mikser publikumsinteraktion, stand-up og improcomedy.

Heino Hansen har været komiker i over 10 år, og hans shows har altid handlet om ham selv. Nu vender han bøtten – for det nye show ’Heino what you did last summer’ kommer til at handle om publikum. Showet bliver en blanding af publikumsinteraktion, stand-up og improcomedy, og fremføres i selskab med comedy-kollegaen Palle Birch, der er danmarksmester i improcomedy.

I showet iscenesættes Heino blandt andet som radiovært, der er nysgerrig efter at vide alt om sine lyttere: Publikum. I bedste radioværtstil besvarer han henvendelser fra lytterne, der ligeledes vendes med kammeraten Palle efter fyraften. Publikum kan se frem til et show fuld af både planlagte og improviserede overraskelser, hvor intet show er ens. En ting er dog sikker: Det bliver underholdende, anderledes og morsomt!

Den efterhånden rutinerede komiker havde sin stand-up debut i 2008, og opnåede comedy-branchens anerkendelse med en andenplads ved DM i stand-up og en nominering til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2010. I år får Heino ligeledes sin værtsdebut, når han indtager det ærefulde hverv som vært ved Comedy Aid 2018.

Heino har med sine tidligere shows bevist, at han er garant for en sjov aften i den improviserede komedies tegn. I efteråret 2019 kan han opleves med det nye show ’Heino what you did last summer’ på Bremen Teater i København.