Arrangementet er afholdt

Gigis

GIGIS LAVER RAV PÅ BREMEN TEATER

Du kender Hassan, Ali, Ahmed, Musti og de andre shebabs. Du kender helt sikkert også pizzamanden og Gertrud. De animerede sketches med indvandrerdrengene, som vi alle sammen holder så meget af, er for længst blevet virale hits. Men Gigis vil meget mere end at køre 5A i GTA og 20. januar vækkes animationen til live når Gigis går LIVE på Bremen.

Gigis har over 72.000 følgere på Facebook og deres mest populære YouTube-video har hele 2.7 millioner visninger. De laver musikvideoer, er ved at udgive en bog, arbejder på en TV-serie og så har de over sommeren lavet ravdio på P3.

Gruppen bag Gigis-fænomenet vil gøre op med mainstream og dansk comedy, som vi kender det i dag. Internettegnefilmene viser os personlighederne bag de karikerede facader – tegnet og fortalt af Gigis på deres helt egen måde. Her bliver ingen skånet og alt kan ske.

Glæd dig til at møde Hassan og de andre karakterer blive vækket til live, når hele Gigis-holdet går live på Bremen. Folkene bag har indtil nu holdt deres identitet anonym, men hvordan de har tænkt sig at kringle dén til et liveshow, må du vente til 20. januar med at finde ud af.