04.05.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Ghetto Fitness

Live

Den fucking brune dansker! Vi giver ikke en fuck – live!
Oplev Ghetto Fitness på Bremen Teater den 4. maj uden filter og uredigeret. Her er der no safe way. Du får alt straight business og in your face. Ghetto Fitness er showet, hvor radioværterne Kian og MJ er guider i en aften, hvor der bliver sat spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være dansker – når man er vokset op i ghettoen. Alt sammen serveret i et hæsblæsende tempo og med kæmpe kærlighed til både bros og haters.

De to hårde brune danskere huserer til dagligt på Radio24Syv, hvor de sender dybt underholdende og tankevækkende radio fire dage om ugen. Intet er helligt i programmet, hvor de dyrker fitness, quizzer og diskuterer alt fra omskæring til præmieperkere uden filter og uden hensyntagen til om nogen bliver stødt på manchetterne. Nu er det blevet tid til at tage Ghetto Fitness ud i landet og møde lytterne face to face i et show, som både vil udfordre danskernes forestilling om ghettoen og udfordre ghetto danskernes forestilling om sig selv.

Som de selv siger:
“Vi skubber din fucking mening om, hvem der er dansk og hvem der er brun! Og hvem der er den største præmieperker! Vi er the new bread – the new way to do bizz! Og vi møder dig med åbenhed og love – helt live bro!!! Brown is the new black. Så hey – kom i de hvides teater og oplev what’s real bro! Vi får en vaskeægte motherfucker præmieperker på besøg og quizzer med dig – the greatest audience of all times – om, hvem der er den største. Vi har den bedste bro – Mr. DJ Adamo$ – med til fyre op for the party gennem the entire dope show, der sætter straight up questions ved, hvad der er brunt og hvad der er fake! Vi er bare to perkere, der ikke har noget at tabe – you know what I mean. It’s this way or no way – fuck the safe way.
My friend: Vi ses. Respect!”