09.10.2019
Kl 19:00
Dørene åbner kl 18:00
Pris: 299 kr. (Eks. gebyr)

Fremtiden er Grøn

M. Christian Bitz og gæster

Bliv inspireret til en sundere hverdag – tilsat underholdning og musik.

Vores klima er udfordret! Og vi skal ændre vores levevis for plantenes og vores egen sundhed. Spis mindre kød, køb bæredygtigt og værn om naturen. Budskaberne er mange og det kan være svært at finde hoved og hale i det hele!

Kom og vær med til en aften, hvor du vil få viden og indsigt, så du bedre kan træffe dine egne beslutninger om, hvordan du vil passe på dig selv og klimaet.

Vi tager sundhed og klima til et nyt niveau når Christian Bitz er vært for en aften hvor nogle af landets dygtigste eksperter, debattører og foredragsholdere vil give deres bud på hvordan du og planeten bliver sundere. Alt sammen formidlet med entusiasme og uden løftet pegefinger

Aftenen vil foregå i en afslappet atmosfære med plads til forskellige holdninger og mulighed for at stille spørgsmål og møde eksperterne. Der vil også være en musikalsk overraskelse.

Gæster, talere og musikalske indslag vil blive offentliggjort løbende.

ALT overskud på aftenen vil gå til at hjælpe udsatte børn i Malawi ved at bygge en børnehave. Alle optræder gratis på dagen for at støtte det gode formål.

Du kan læse mere om projektet på www.kusintha.dk.

Christian Bitz er meningsdanner og debattør. Han har en markant holdning til sundhed og har gennem årene deltaget i en lang række debatter og rådgivet flere siddende regeringer omkring sundhed.

Christian Bitz er uddannet cand.scient i human ernæring og har arbejdet med at fremme folkesundheden i mere end 10 år. Han er fast tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor han er involveret i forskning og udvikling af maden til patienterne.