Arrangementet er afholdt

Forstyrrelser

Fortællinger om at være psykisk syg

Kom med til en aften, hvor fire mennesker, der har mod til at sætte ord på deres personlige historie med psykisk sygdom, indtager scenen på Bremen Teater.
Fortællinger om de elementer og oplevelser, der forstyrrer vores hverdag. Fortællinger, der mødes i pres, isolation og kontroltab – men også i accept, håb og hvad man lærer, når livet ikke går som forventet. Én ting er de enige om – at det hjælper at tale om det.

BAGGRUND FOR ARRANGEMENTET
At have en psykisk sygdom, psykiske lidelser, at være sindssyg eller forstyrret: Hvad vi end kalder det, lever vi i et samfund, der kræver præstation og succes af sine borgere ud fra nogle fast definerede kriterier. Derfor bliver psykiske lidelser i højere og højere grad betragtet som afvigelser eller forstyrrelser af det ’normale’ liv, vi bør leve.

Hvad ligger der bag betegnelsen at være psykisk syg? Og er psykisk sygdom noget vi fødes med, eller kan alle blive psykisk syge under de ’rette’ omstændigheder? Hvad gør man, når livet ikke går, som forventet? Og gør det nogensinde det, egentlig? Det er nogle af spørgsmålene, der ligger til grund for at Os Imellem og Outsideren er gået sammen om dette arrangement.

Med arrangementet ’Forstyrrelser’ har vi eksperimenteret med den personlige fortælling som form og skabt en alternativ live-udgave af de historier, som Outsideren deler i deres onlinemagasin. Med udgangspunkt i, at det altid beriger os at lytte til andre menneskers historier. Kom med denne aften og hør til nogle ualmindelige historier fra almindelige mennesker.

PRAKTISK
Døre åbner kl. 19, arrangementet starter kl. 20.
Billetter er gratis og kan bestilles via dette link:
www.ticketmaster.dk/event/BRM1112A

OM OUTSIDEREN
Outsideren er Danmarks største online-talerør og en levende arbejdsplads for psykiatribrugere. Læs mere på www.outsideren.dk

OM OS IMELLEM
Os Imellem er titlen på en række arrangementer, der stiller skarpt på sociale udfordringer i samfundet omkring os. Arrangementerne udvikles i samarbejde med organisationer, der arbejder med de enkelte temaer. Os Imellem er støttet af Københavns Kommune, og Bremen Teater lægger scene til arrangementerne. Se mere på www.osimellem.dk