Arrangementet er afholdt

Football Weekly Live

Smash!Bang!Pow! og Conte/Nestor-Skalaen præsenterer:
Football Weekly er en af de mest lyttede podcast og kommer nu til Bremen Teater den 10. maj som liveshow med flere af verdens mest anerkendte fodboldjournalister som gæster.

Football Weekly har længe været blandt de mest populære og lyttede podcasts blandt alverdens fodboldfans – og nu har man mulighed for at opleve showet live i Danmark for første gang på Bremen Teater den 10. maj. Her vil forskellige aktuelle emner blive vendt, drejet, og uendeligt diskuteret. Panelet består af Jonathan Wilson, Barry Glendenning, Barney Ronay og Max Rushden.

Her er hvordan deltagerne beskriver dem selv:

Jonathan Wilson

Udover at redigere The Blizzard, fodboldtidsskriftet som han selv har stiftet, så freelancer han også for The Guardian, The Independent og Sports Illustrated. På en eller anden måde finder Jonathan også tid til at spille cricket med sit hold, Authors CC. Han ankommer til Bremen Teater med sin bedste sæson nogensinde. Han har også lige interviewet Ryan Babel.

Max Rushden
Max trådte til i sidste minut for at erstatte en legendarisk vært med et langt varigt forhold til showet, men hans tid på Soccer AM var ikke uden højdepunkter. Han præsenterer nu Football Weekly, sammen med hans ugentlige Talksport Radio Show, Sky Sport podcast og TV. Max holder med England, og tror de kan vinde næste VM, men er også en lille smule irsk og har en australsk forlovet, så der er mange muligheder for, at det kan gå galt for ham.

Barry Glendenning
Barry arbejder fuldtid som The Guardians Sports redaktionschef. Han rapporterer også om fodbold, cykling, hestesport og tennis. Han er fast medvirkende på Football Weekly siden begyndelsen, og han er også Max’ medvært på Talksport. Barry har i denne sæson først og fremmest tjent på at bifalde Max’ samtalekapringer til Fernando Llonrentes mange kvaliteter.

Barney Ronay
Barney skrev i 2013: ”Om fem år fra nu, så vil et hvert menneske med fingre og en brugbar grad af ondskabsfuldhed, på et eller andet niveau, være en fodboldjournalist” eller, i sandhed, en podcast master. Barney er seniorjournalist på The Guardian, forfatter til to bøger og tidligere back for Bolingbroke Athletic.