Arrangementet er afholdt

Elias Ehlers

Far

Elias Ehlers kommer til Bremen Teater den 19. oktober med sit tredje one-man-show, der handler om Elias’ nye rolle som far – en rolle som har vendt op og ned på hans verden og givet anledning til et ustyrligt underholdende stand-up show.

Tiden som nybagt far er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere. Med ’Far’ inviteres publikum med helt indenfor i en smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået Elias til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være.

Det er der kommet et skarpt og underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af – uanset hvor I livet man er. Selv siger komikeren om showet:
Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet, og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst”. Elias har brugt 1½ år på showet, så kun det allerbedste er kommet med.

Elias Ehlers er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til DM i standup og vandt hele sæsonen af Comedy Fight Club på TV2 Zulu i 2007. Sidenhen har han bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show ’De nøgne’, DR2s ’Wulffs Magasin’ og ’Comedy Aid’. I 2012 turnerede han hele landet med sit første one-man show ’Fucking glad’, som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show ’Helt perfekt’. Her tog Elias os på en guidet, satirisk standup-tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. Senest har han været aktuel i Comedy Aids 25 års jubilæumsshow.

OBS. TV-optagelse.