Arrangementet er afholdt

DM i Stand-up 2018

Finale

Danmarks næste store stand-up-talent skal findes! Glæd dig til en forrygende sjov aften, hvor du er med til at bestemme, hvem vi skal grine af i fremtiden.

I løbet af september/oktober har mere end 60 af Danmarks nyeste stand-up talenter kæmpet sig igennem indledende runder og semifinaler rundt i landet. Tilbage står 7 knivskarpe finalister, der på denne aften skal stå på Bremens historiske scene og optræde med deres stærkeste sæt! Du skal sammen med et dommerpanel afgøre, hvem der løber med titlen. Vinderen af DM i Stand-Up 2018 får ét års kontrakt med Danmarks største komiker-bookingbureau, FBI – og dermed starten på en professionel stand-up-karriere.

Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius, som vandt ‘Comedy Fight Club 2017’ og netop nu er aktuel på Netflix med sit onemanshow ‘Hvid skyld’. Mikkel sørger for, at både publikum og deltagere bliver guidet godt igennem aftenen. Aftenen byder også på en special guest, der kommer og underholder med en god gang stand-up, mens stemmerne bliver talt op.

Jonatan Spang, Linda P, Lars Hjortshøj, Ruben Søltoft og Simon Talbot er bare nogle af de komikere, som har fået deres gennembrud ved at deltage i DM i Stand-Up. Der er med andre ord garanti for en både sjov og nervepirrende aften!

Tidligere vindere og finalesteder:
2017 – Melvin Kakooza, Glassalen i Tivoli, København
2015 – Mikkel Rask, Bremen, København
2013 – Alex Thelander, Bremen, København
2010 – Ruben Søltoft, Store Vega, København
2008 – Martin Høgsted, Magasinet, Odense.
2006 – Elias Ehlers, Portalen, Greve
2004 – Mads Brynnum, Comedy ZOO, København
2003 – Henrik Bruhn, Comedy ZOO, København
2002 – Steen “Nalle” Nielsen, Comedy ZOO, København
2001 – Samuel Meijer, Comedy ZOO, København
2000 – Geo, Comedy ZOO, København
1999 – Jonatan Spang, Comedy ZOO, København
1994-1998 – DM i Stand-Up ikke afholdt
1993 – Mads M. Nielsen, Undergrunden, Bolten’s Gaard, København
1992 – Lars Hjortshøj – Din’s, København