Arrangementet er afholdt

Den Nye Stil

Den prisvindende podcastserie “Den Nye Stil” bliver til live-oplevelse den 12. september.

Radiovært og DJ Pelle Peter Jensen har over det seneste år stået bag P3s mest populære podcast nogensinde; Den Nye Stil – historien om dansk rap. En fortælling der følger et helt specielt folkefærd – nemlig de danske rappere – på sindssyge eventyr, op – og nedture og deres vej til stjernestatus. Med alt hvad der følger med af hiphoppens vilde persongalleri, drama og skandaler.

Dansk raps historie gemmer på et utal af vilde fortællinger. Fortællinger om hvordan man går fra at være en bumset teenager med en drøm, til pludselig at sidde og lave musik med Whitney Houston og 2Pac. Eller at stå på scenen foran 40.000 mennesker der synger med på din musik. Men vejen dertil er ofte lang og fuld af forhindringer. Og ikke mindst – fantastiske fortællinger. Det er disse fortællinger vi i Den Nye Stil får leveret, direkte af rapperne selv, med Pelle Peter Jensen som vært, dj og guide igennem dansk raps jungle.

Hver aften vil Pelle tage to af hovedpersonerne fra serien med ud til et publikum og folde deres historie ud. Udover de fascinerende fortællinger fra dansk raps legender, vil publikum få mulighed for at spørge ind, og desuden afsluttes hver afdeling af aftenen med en quiz i dansk rap.

Dette er en perfekt mulighed for den garvede rapfan til at genopleve de store øjeblikke. Eller for den helt grønne skeptiker, til at lære det danske raplandskab at kende igennem de vildeste historier, fortalt af dem der var der, da det danske musiklandskab blev ændret for altid, og drenge blev til mænd.