Arrangementet er afholdt

Den nydanske kvindekamp

Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri, Halime Oguz

Grundet den overvældende interesse og opmærksomhed gentager forlaget Lindhardt & Ringhof i samarbejde med Geeti Amiri, Natashal Al-Hariri, Khaterah Parwani og Halime Oguz arrangementet Den Nydanske Kvindekamp på Bremen Teater den 13. februar. 

Arrangementet vil sætte fokus på kvinder mellem to verdner – kvinder der er danske, men som også har en minoritetsbaggrund, der ikke står i modsætning til den danske identitet, men som er den del af den. Dansk plus noget andet. Den Nydanske Kvindekamp er et opråb, det er en fælles kamp uanset kulturel baggrund og politisk ståsted. Den Nydanske Kvindekamp er en universel kamp, der handler om enhver kvindes frihed til, at leve sit liv, akkurat som hun vil.

”Ligesom vi står på skuldrene af fortidens modige kvinder, som har kæmpet bravt for kvindekampen, vil vi, for fremtidens skyld, slå et fælles slag for den nydanske kvindekamp. For den nydanske kvindekamp er ikke kun Natasha, Halime, Khaterah eller Geeti. Den nydanske kvindekamp er os alle sammen.” – Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri og Halime Oguz