Arrangementet er afholdt

Den Lalleglade Brigade

Det improviserede musicalvanvidsshow

Har du en glittervest? – så er det i aften, du hiver den ud ad skabet! Danmarks første improviserede musicalshow eksploderer på Bremen Teater! Gå ikke glip af denne magiske aften, hvor Den Lalleglade Brigade kaster sig lige i hovedet på musicallens fascinerende univers. Aftenen vil komme til at bestå af intet mindre end fire improviserede musicals. Er det overhovedet muligt?!

Den Lalleglade Brigade har inviteret nogle af Danmarks dygtigste impro-komikere og musikere til at springe med dem ud i deres improviserede musicalvanvidsshow! Kom med til en unik aften, som kommer til at handle om det, du bestemmer dig for. Publikum bestemmer nemlig, hvad de mange musicals skal handle om. ALT er muligt – flamingoer, blomkål, storskrald, kærlighed, hatte, hamstre, møllehjul.. ALT i verden kan på denne aften forvandle sig til en storslået musical!

DEN LALLEGLADE BRIGADE
Den Lalleglade Brigade er en fantastisk talentfuld impro-comedy-gruppe – faktisk er de tidligere Danmarksmestre i impro-comedy. En totalt uforudsigelig, herlig latterkrampende og fantastisk underholdende duo, der for nyligt turnerede Danmark rundt. Og så var de i øvrigt værtinder ved Den Røde Løber ved Zulu Comedy Galla 2015.