Arrangementet er afholdt

Dårligdommerne

m. PlanetX, Reptilicus (Afsnit 100)

Siden tidernes morgen har tre bitre mænd samlet sig to gange om måneden og gennemgået massevis af uaktuelle og ikke mindst ELENDIGE danske film (og dem er der tilsyneladende en endeløs strøm af). Det er i podcasten, Dårligdommerne, hvor det er blevet til ca. 99 afsnit.

Før tidernes morgen lavede to andre bitre mænd programmet Planet X, hvor de gennemgik uaktuelle og elendige b-film – et program, der startede med at være på tv, men nu er på podcast. Nu mødes det værste fra to verdener! Ja, vi ville gerne sige det var en slags “Avengers møder Wolverine og Deadpool!”, men det er nok snarere “Josh Tranks Fantastic Four møder Power Rangers-rebooten!”

Men du læste rigtigt: Dårligdommerne og Planet X går sammen… I ét superafsnit af en podcastoptagelse til Dårligdommernes afsnit nr. 100! Og filmen, der kan forene disse to verdener – altså dårlige danske film og b-film? REPTILICUS selvfølgelig! En værre og mere enestående (fordi der reelt set kun er én) dansk monsterfilm finder du ikke! Du kan være med til at opleve denne historiske ringe begivenhed, for Dårligdommernes afsnit nr. 100 bliver optaget LIVE på Bremen Teater i København den 26. oktober. Køb billetter og hop ud fra Langebro med os!