Arrangementet er afholdt

Dara O’Briain

Voice Of Reason

Det første show med den irske komiker Dara O’Briain, der bl.a. er vært på det satiriske show Mock The Week på BBC2, blev udsolgt på ganske få timer, og interessen for et ekstra show har været overvældende. Vi kan nu med glæde melde, at det er lykkedes at få et ekstra show i kalenderen den 10. maj.

Dara O’Briain står som en af de helt store comedy-personligheder på den engelsktalende comedy-scene, og nu kommer han endelig til Danmark, når han gæster Bremen Teater i København den 17. maj. Han er en tilbagevendende figur på Have I Got News For You, QI, Live At The Apollo, 8 Out Of 10 Cats, The Graham Norton Show og ikke mindst vært på Mock The Week, der har kørt i hele 16 sæsoner på BBC. Derudover var Dara O’Briain vært på bl.a. The Panel, Dara O’Briain’s Go 8 Bit og Dara And Ed’s Big Adventure, og udover sin comedy-karriere havde han videnskabsprogrammerne Stargazing Live på BBC Two fra 2011-2014 med Brian Cox samt en dokumentarisk interview-serie med Stephen Hawking på BBC One i 2015.

Dara O’Briain fik sit comedy-gennembrud på Edinburgh Fringe Festival omkring årtusindskiftet, hvor han siden opnåede at have det bedst sælgende comedy show i 2005. Han har turneret det meste af verden med sine comedy shows, og slog rekorder med comedy-showet This Is The Show fra 2010, der gik hele 150 gange verden over med henholdsvis 37 og 9 udsolgte shows på de legendariske venues Vicar St. i Dublin og Hammersmith Apollo i London.