Arrangementet er afholdt

Dan Andersen

Dan Andersen på vippen

Den 6. april 2019 kommer Dan Andersen til Bremen Teater med et nyt stand-up show fuld af alvor, lune, sjov og musikalske overraskelser. 

Et af de helt store vendepunkter i Dan Andersens liv var, da han i efteråret 1997 stillede sig op på den udfordrende stand-up scene. Efter at have optrådt i mere end halvdelen af sit liv, nærmer han sig nu et nyt vendepunkt. Dan bliver 40 år!

Nu skal der kigges tilbage på et liv, hvor han flere gange har stået på vippen og enten forsøgt at holde balancen eller gået til en af siderne. En ensom folkeskoletid, hvor han først fandt rigtige venner, da han opgav at være en af de seje og omfavnede sit liv som nørd. De turbulente år, hvor han skulle holde balancen gennem en depression og køre fra sin seng på psykiatrisk hospital til scenen og underholde til Novo Nordisk’ firmafest. I showet ‘Dan Andersen på vippen’ kommer vi helt tæt på de tidspunkter, hvor det hele er ved at tippe. Fra mødet med den store kærlighed til den helt store sorg, da han midt i livet skal slukke for sin fars respirator. Et show om aktiv dødshjælp, manglende sexlyst, rollespil, stand-up og selvfølgelig hans trofaste følgesvend: guitaren. Et vedkommende, personligt og musikalsk show om tunge og lette emner, fortalt på en underholdende og interessant måde, der ikke bare vækker latter, men også stor identifikation.