Arrangementet er afholdt

Dahlgårds Tivoli Podcast

Oplev “Dahlgårds Tivoli Podcast” live den 28. maj på Bremen Teater.

Da DR1 i 1999 sendte første afsnit af dokumentarserien om familien Dahlgårds omrejsende tivoli kunne de ikke have forudset, hvad der ville ske. Serien lagde landet øde! Uge efter uge sad mere end en million danskere klar foran tv-skærmen, hvorfra de kunne følge med i dagligdagen hos Dahlgårds Tivoli. Og her 20 år efter er dokumentarserien stadig populær og har for længst opnået kultstatus. Med god grund!

For hvem husker ikke, da Jan Lund blev skudt i øjet i skydeteltet? Eller det dramatiske forløb i Bos kamp for at overtage radiobanen. Der var også en PO-lak, der blev fanget i Jamaicaen. Vi så med, da tivoliet i en hektiske redning måtte bygge Infernals scene om med lånte paller. Vi bed negle og fulgte trekantsdramaet om Diana. Og så husker vi selvfølgelig alle Leifs knivskarpe skideballer.

I Dahlgårds Tivoli Podcast bliver alle detaljer gennemgået og gennemanalyseret, når vært Pelle Lundberg inviterer gæster ind i podcasten, han selv kalder for den ultimative hyldest til et af de første danske reality-programmer. Og denne aften er ganske særlig!

Ingen ringere end selveste LEIF DAHLGÅRD kommer nemlig og gæster podcasten live på scenen. Her vil han blive interviewet af Pelle, inden der til sidst bliver åbnet op for spørgsmål fra salen. Undervejs vil der også kunne opleves gode gensyn med gæster fra podcasten, og så der er lagt i kakkelovnen til skøre og overraskende indslag undervejs. Det bliver en legendarisk aften. Så tag din onesize bøllehat på og kom så, kom så, kom så!