Arrangementet er afholdt

Copenhagen Drummers

Lights On (kl. 20)

De dygtige københavnske trommeslagere vender tilbage til Bremen Teater med et nyt og medrivende show, hvor de i løbet af 90 minutter tager publikum med ind i deres fantasifulde univers.

Det er nu mere end 7 år siden Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for alvor blev sat på verdenskortet. Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de stod side om side med Emmelie De Forest i Dansk Melodi Grand Prix og senere Eurovision Song Contest og vandt det hele.

Danmark så det og var vilde med det! – Europa så det og var vilde med det! Hvad er det Copenhagen Drummers kan, som ingen andre kan? Sammensæt en gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra lysten til at udforske alle facetter af rytmisk musik med fokus på trommer. Tilsæt hertil en hel del disciplin, præcision og talent og du har opskriften på deres succes.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps – En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespillet også kunne udføres. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for disse idéer. 
 Siden begyndelsen har drengene videreudviklet deres skæve tanker omkring trommer og rytmer med én ting for øje, nemlig at gøre oplevelsen endnu mere fascinerende og spændende for deres publikum. Gennem de sidste 2 år har Copenhagen Drummers turneret Danmark tyndt med Elements Tour, som blev taget fremragende imod af både anmeldere og publikum.

LIGHTS ON
Nu er de dygtige københavnske trommeslagere tilbage med et nyt og medrivende show, hvor de i løbet af 90 minutter tager publikum med ind i deres fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres kreativitet og passion for musik og koreografi.

Med et fascinerende lysshow, kreativt trommespil samt effekter som ild og vand, når Copenhagen Drummers nye højder i showet “Lights On”.
 Glæd dig til at opleve drengenes smittende energi, vildskab og humor som gennem sammenspillet mellem lys og lyd skaber en unik stemning, der giver dig følelsen af, at være en del af universet og historien, som bliver fortalt.