Arrangementet er afholdt

Copenhagen Drummers

Elements Tour (kl. 20)

Det er nu mere end 5 år siden Copenhagen Drummers vandt Talent 2010 på DR og for  alvor blev sat på verdenskortet.  Det var spadestikket til over tusind shows i både ind- og udland og i 2013 kulminerede det,  da de stod side om side med Emmelie De Forest i det danske og det internationale Melodi Grandprix og vandt det hele. Danmark så det og var vilde med det! – Europa så det og var vilde med det!

Hvad er det Copenhagen Drummers kan, som ingen andre kan?
Sammensæt en gruppe af top-entusiastiske, trommespillende drengerøve, skabt ud fra  lysten til at udforske alle facetter af rytmisk musik med fokus på trommer. Tilsæt hertil en  hel del disciplin, præcision og talent og du har opskriften på deres succes. Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps – en verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommer også kunne være. Det var i de tanker, at Copenhagen Drummers blev skabt – et fristed for idéer og skæve  tanker omkring hvordan trommer og rytmer kunne gøres endnu mere fascinerende og spændende.

I dag opfører Copenhagen Drummers deres egne livekoncerter af 75 minutters varighed,  hvor publikum bliver opslugt i de utrolig smukke og fantasifulde universer, som bliver skabt ud af en enorm kreativitet og passion for musik og koreografi. Sammenspillet mellem lys og lyd skaber en unik stemning, der giver dig følelsen af at være en del af universet og historien, som bliver fortalt af drengene.  Med ELEMENTS TOUR skaber de universer ud fra “back to basic” elementer som ild, vand, lys m.m., som alle kan relatere til. Med det i tankerne er det tydeligt at se, hvor inspirationen til den aktuelle ELEMENTS  TOUR kommer fra. Med flere udsolgte koncerter i bl.a. DR’s Koncerthus har Copenhagen  Drummers gjort det igen. Copenhagen Drummers’ ELEMENTS TOUR skal ikke bare ses eller høres – den skal opleves!