Arrangementet er afholdt

Chris Macdonald

Ingen ko på isen!?! - Fra træls til trivsel (ekstra foredrag)

Kom til et af de mest inspirerende og underholdende foredrag, du kommer til at opleve!
Hør Chris MacDonald fortælle om planetens mest besynderlige væsen – nemlig os selv, mennesket. Og ikke mindst den kurs vi er slået ind på.

Et foredrag, hvor Chris med masser af både humor og alvor fortæller om, hvad der skal til for at vi trives, motiveres og bevarer vores drivkraft. Og ikke mindst, hvordan vi manøvrerer socialt i en verden, hvor de sociale medier fylder mere og mere. Og så er han absolut heller ikke bange for at komme med en række skarpe og underholdende betragtninger om os danskere…

Du bliver samtidig taget med på en omfattende rejse bag om videnskaben bag menneskelig trivsel. Her bliver du præsenteret for redskaber til velvære og performance udviklet med rødder i både biologi, psykologi og sociologi.

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige
Kom til et åbent foredrag, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Arrangementet er lavet sammen med Chris, og vi ønsker at lave en aften, som giver dig en foredragsoplevelse du ikke er vant til.
Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Arrangementerne har indtil nu været udsolgte.