Arrangementet er afholdt

Celebrate Africa Awards 2017

Celebrate Afrika Awards 2017 ærer og fejrer både afrikanere og danskere, der har bidraget positivt til både erhvervslivet, den akademiske verden, kunst, musik, sport og sociale aktiviteter, hvor fremhævelse af samarbejdet med Afrika og Danmark er centralt i deres bestræbelser.

Showet byder på uforglemmelige kunstneriske samt kulturelle præsentationer, taler, sangere og andre performere, som alle har en tilknytning til Afrika og det afrikanske samfund i Danmark. Der uddeles otte (8)  priser, der skal fordeles iblandt 24 kandidater og årets “Hæderspris (Honorary Award 2017)” overrækkes til EMBRACE (NEW:NAME), X Factor 2016 vinder.

I år har Celebrate Africa valgt at støtte initiativet  “She for She”, som har formål til at skaffe genanvendelige bind for kvinder i Uganda. I Uganda og mange andre afrikanske lande er det et stort problem, at piger og kvinder ikke har adgang til menstruationsprodukter. Dette hæmmer deres udfoldelsesmuligheder, binder dem til hjemmet under menstruation, og medfører at skolepiger misser skoledage og dermed risikerer at klare sig dårligere end jævnaldrende drenge. Celebrate Africa er derfor meget stolt over at støtte dette initiativ, fordi det er i overensstemmelse med vores kerneværdier.

Eventet er præget af en form for spænding og underholdning, som kun kan opleves under en afrikansk højtidelighed (masser af stemning og god musik i den afrikanske ånd). Det er dog ikke kun et show med musikalske live-shows og underholdning, men man også har mulighed for at netværke og møde en mangfoldig gruppe af personer, der har forskelligt at byde på af spændende historier.

Celebrate Africa Awards 2017 kaster lys over Afrika med en følelse af håb og kærlighed for Afrikas befolkning. Man kommer ud af showet med en følelse af at være inspireret og stolt over at være en del af dette energiske fællesskab.

Dørene åbner kl. 18:00 med rød løber, billeder og interviews. Selve showet starter præcis kl. 19:00.