Arrangementet er afholdt

Capturing Pablo

An evening with Steve Murphy & Javier Pena

Steve Murphy & Javier Pena var de to ledende DEA-agenter som førte an i jagten på Pablo Escobar, de var desuden inspirationskilden bag den voldsomt populære Netflix-serie “Narcos”. Den fortæller historien om Colombias berygtede narkokarteller og Pablo Escobars kamp for at bevare positionen som den mest magtfulde spiller.

Få et unikt indblik i de to agenters verden, når de fortæller om Pablo Escobar og Medellín-kartellets succes og fald, og få desuden mulighed for at stille spørgsmål til dem direkte i den efterfølgende Q&A. Pena og Murphy vil fortælle om Colombias berygtede narkokarteller, og om den rolle de og Drug Enforcement Administration-korpset spillede i kampen om at fange Escobar og gøre en ende på hans gerninger og hans status som “kokainkongen”.

Ordstyrer på aftenen vil være Mads Brügger. Brügger er kanalchef på Radio24syv og står desuden bag den prisvindende dokumentarfilm, Ambassadøren (2011), om den politiske korruption i Afrika. I filmen spiller han selv en påtaget rolle som konsul.