21.04.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 300 kr. (Eks. gebyr)

Cæcilie Norby

Portraying Cæcilie Norby

Cæcilie Norby giver to helt særlige og anderledes koncerter i København. Den 21. april på Bremen Teater, hvor publikum kan læne sig tilbage i Simon Spies’ originale biografsæder, og den 22. april for et siddende publikum i Hotel Cecils smukke og intime koncertsal.

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Efter sin alsidige og imponerende medvirken i dette års udgave af ”Toppen af poppen” er hun tilbage med et powerfuldt all star-band og et repertoire, der ligger vægt på hendes popsoul-sider, hvor krydderier af jazz og rock selvfølgelig også findes.

Cæcilie Norby slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records, og i dag er hun signet på Europas største vokal-label, ACTmusic. De sidste 30 år har hun turneret verden rundt.

Ivan Rod kvitterede i Gaffa med 6/6 stjerner i 2018: “Hendes tekniske formåen og ægte indlevelse i alle numre gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede.”

Glæd dig til en fantastisk musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

Line-up:
Cæcilie Norby – vocal
Poul Reimann – Piano, keys (Antonelli Orchestra, Kid Creole, Thomas Helmig m. fl.)
Jacob Gurevitsch – Guitar (Erann DD, Antonelli Orchestra m. fl.)
Kristor Brødsgaard – Bas (Jazzkamikaze m.fl.)
Kristoffer Sonne – Trommer (Jason Mraz, Chrissie Hynde, Brad Anderson, Paul McCartney, James Blunt)