Arrangementet er afholdt

Bremer / McCoy

m. Halvcirkel + efterfest m. Raske Penge og Christian d'Or

Bremer/McCoy kommer til Bremen Teater den 21. december, hvilket er første koncert i København siden deres 9 udsolgte koncerter under Copenhagen Jazz Festival. Bremer/McCoy tager strygekvartetten Halvcirkel med som special guest til koncerten. Det er første gang, at Bremer/McCoy bliver akkompagneret af strygere, så det bliver noget helt særligt. Efter koncerten står de to hyggespredere Raske Penge og Christian D’Or klar bag pladespillerne, hvor de vil runde aftenen af på bedste vis.

Bremer/McCoy bevæger sig i grænselandet mellem reggae, Jan Johansson-inspirerede viser og meditativ modal-jazz. I september 2016 udgav de deres tredje plade “Forsvinder”, der også denne gang er blevet modtaget af anmeldernes begejstring. De har tidligere været på jazzkritikeres lister over årets udgivelser og spilles stadig flittigt på P8 Jazz. Allerede på debutpladen var ikonet Gilles Peterson på BBC fan og hypede bandet både i radioen og på nettet.

De to musikere og komponister, Jonathan Bremer og Morten McCoy, har haft en fælles vision om at komme tilbage til rødderne og skabe en tæt og nærværende stemning, som hvis man sad i samme stue som musikerne. Kompositionerne er enkle og stemningsfyldte og med et gennemgående organisk udtryk. Bremer/McCoy har i den forbindelse længe været fascineret af den varme lyd man får af at arbejde analogt med spolebånd. Den nye plade er derfor holdt helt analog fra optagelse til tryk.

Der er lagt op til en helt særlig aften på Bremen Teater, hvor Bremer/McCoy vil invitere gæster med på scenen til at præsentere en masse nyt materiale, krydret med materiale fra deres første tre albums.

Halvcirkel
Halvcirkel er en ung og drevet strygekvartet. Deres debutplade, som er produceret af Jonathan Bremer, er et produkt af kvartettens eksperimenterende tilgang til lyd, klassiske kompositioner og improvisation, og kvartetten er blevet fremhævet for at have en helt særlig “sound” samt en frygtløs tilgang til det legende og spontane element i koncertsituationen.

Efter koncerten står de to hyggespredere Raske Penge og Christian D’Or klar bag pladespillerne, hvor de vil runde aftenen af på bedste vis. Der vil også være mulighed for at købe Bremer/McCoy LP’er og merchandise, som kan komme under juletræet.