Arrangementet er afholdt

Bremer/McCoy

Bremer/McCoy, der sender nyt album “Utopia” på gaden via David Byrnes (Talking Heads) label Luaka Bop i efteråret, giver koncert på Bremen Teater den 20. december.

De seneste år har Bremer/McCoy opbygget en dedikeret fanskare herhjemme, og nu har udlandet også opdaget dem. Den 18. oktober udkommer deres nye album ”Utopi” via David Byrnes (Talking Heads) label Luaka Bop, og den 20. december fremfører de deres nye numre live på Bremen Teater.

Over tre plader, ’Enhed’ (2013), ’Ordet’ (2015) og 2017’s ’Forsvinder’, har duoen, som består af Jonathan Bremer (bas) og Morten McCoy (klaver og båndmaskiner), forfinet et analogt, og tidløst udtryk med inspiration fra spirituel jazz, skandinavisk melankoli, hymner, visesang og dub og reggae.

Det udtryk videreudvikler de på ”Utopia”, ligesom de også bygger videre på erfaringerne fra deres succesfulde samarbejde med Peter Sommer på hans seneste, prisvindende album ”Elskede at drømme, drømmer om at elske” (2018), hvor de medvirkede på halvdelen af albummet.

Læg dertil, at Bremer/McCoy har ry for deres medrivende koncerter, hvor hver tone bliver leveret med intens koncentration og skaber et klangfuldt rum, der inviterer til eftertænksomhed og fordybelse – og der er lagt i jovnen til en stor aften i Simon Spies’ gamle biografsal.