12.05.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Blaue Blume

Blaue Blume spiller for første gang siddende koncert i intime rammer på Bremen Teater den 12. maj. Som altid når Blaue Blume er involveret bliver det med garanti en unik koncertoplevelse.

Efter 8 måneder isoleret i et studie har Blaue Blume netop udgivet EP’en “Sobs”, der er blevet mødt med 5-stjernede anmeldelser af både Gaffa og Soundvenue.

Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet “Syzygy”, der blev hædret med seks stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere awardshows, bragte bandet på tour i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz, adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa – Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.

Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anerkendt for deres intense live koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på en gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, som Gaffa Norge har beskrevet som: ”måske Skandinaviens største stemme”.