Arrangementet er afholdt

Benjamin Koppel Jazz Galla

Celebrating Aretha Franklin

Efter 4 udsolgte koncerter i februar med Benjamin Koppel Jazz Galla forsætter en række af Danmarks bedste sangerinder med at hylde Aretha Franklin med endnu en forrygende og festlig koncert på Bremen Teater den 7. marts.

Legenden der desværre forlod os i 2018, har med udødelige klassikere som ”(You make me feel like) A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bevæget og begejstret fans verden over – fra Barack Obama til vores egen Benjamin Koppel – gennem de sidste seks årtier.

Benjamin Koppel har inviteret de 4 vidunderlige sangerinder Kaya Brüel, Karen Mukupa, Marie Carmen Koppel & Maria Montell og sammen sender de publikum på en følelsesmæssige rutsjebaneture af de helt store; fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul store sangkatalog.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, ved en række forskellige shows – denne gang bliver ingen undtagelse.

Andre datoer

  • 21.02 | Benjamin Koppel Jazz... Udsolgt
  • 21.02 | Benjamin Koppel Jazz... Udsolgt