Arrangementet er afholdt

Anette Prehn

”Fejl er farlige. Du skal være perfekt. Svaghed er skamfuldt.” De kulturelle budskaber til os i disse år er mange – og tyngende! I sin nye bog viser Anette Prehn, hvordan vi kan bane vej for kulturel nytænkning til gavn for menneskers trivsel og mentale sundhed. Den 22. oktober kommer hun til Bremen Teater med sit foredrag.

Hjernen følger bestemte spilleregler, men de er p.t. fremmede for vores kultur. Disse kan dog bruges som en slags modsvar, når situationer og relationer bliver svære. Anette Prehn har udviklet metoden Framestorm, der baserer sig på hjernens spilleregler og giver bolden op til en brainstorm på vores opfattelser, fortolkninger, antagelser. Herigennem kan vi bedre regulere følelser og fremme fleksibel tænkning om en situation, hvad enten vi vil gå efter at forandre – eller finde fred – i forhold til den. Dermed er Framestorm en vigtig følgesvend i livet: Den hjælper til et mere nuanceret og ressourcefuldt perspektiv ved at vise, hvordan vi som kultur, fællesskaber og individer kan ‘flippe’ antagelser, lidt ligesom man flipper en mønt.

Du får den nytrykte bog før alle andre – endda til en billigere pris. Oven i hatten får du adgang til Anette Prehns eneste åbne foredrag i København resten af året. Desuden udleverer Anette for første gang nogensinde FLIP-prisen på 25.000 kr. Den gives til ”en eller flere personer, som via deres handling får andre til at se en situation fra helt nye vinkler og på eksemplarisk vis minder os om, at mennesker behøver mennesker.”

Anette Prehn er sociolog, videnskabsformidler, forfatter til 13 bøger og minibøger om hjernens spilleregler og formand for det nationale stresspanel, nedsat af seks ministre i juni 2018.

Gå-hjem-arrangementet foregår på Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

Kl. 14.30-16.30 (dørene åbnes kl. 14).

Pris for både BOG, FOREDRAG OG PRISOVERRÆKKELSE: KUN 199 kr.

(FLIP’s vejledende udsalgspris bliver 249 kr.)

(Der er mulighed for signering af bog efter kl. 16.30)

FÅ BILLETTER – FØRST TIL MØLLE! 10% rabat ved samlet køb af 10+ billetter – brug koden FLIP2018