Arrangementet er afholdt

Anders Hemmingsens Guide til nettet

Med Thomas Skov som rejseleder

Vi beklager at måtte meddele at showet med Anders Hemmingsen & Thomas Skov i morgen onsdag 9. maj på Bremen Teater, desværre må flyttes til ny dato grundet sygdom.

Showet flyttes derfor til efteråret  – til tirsdag 2. oktober 2018 kl. 20:00 på Bremen Teater og vi håber meget, at den nye dato passer dig.

Billetter købt til 9. maj er stadig gyldige til den nye showdato på Bremen Teater 2. oktober.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, kan du få refunderet dine billetter via Ticketmaster. De kan kontaktes på: tlf.: 7015 6565 eller e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk

OBS: Deadline for eventuel refundering af dine billetter er tirsdag 22. maj.

Vi beklager ulejligheden og håber at se jer alle på Bremen Teater tirsdag 2. oktober 2018 kl. 20:00 – Til Anders Hemmingsens Guide til Nettet – med Thomas Skov som rejseleder.

Venlig hilsen,
Anders Hemmingsen, Thomas Skov og ICO

—————————————————————–

Anders Hemmingsen kommer til Bremen Teater den 9. maj med sit første billede-liveshow nogensinde, hvor han vil vise billeder, som han aldrig har vist før og kun kan opleves til dette show.

Hver dag følger en halv million danskere med, når Instagramstjernen Anders Hemmingsen poster billeder. Billeder, der portrætterer os danskere – når vi er bedst, værst, mest pinlige og allersjovest. Det kan eksempelvis være når vi vælter hyldevis af varer i Netto, pigers blogger-startkits, når bedstemor SMS’er og når vi er lidt for fulde i provinsen. Anders Hemmingsen er altid først med de bedste billeder og største grin.

Showet er en hyldest til brugerne: var det ikke for dem, ville Anders Hemmingsen ikke have billeder at dele på sine platforme. Derfor er publikum ligeså vigtige denne aften – her har de nemlig også indflydelse på indholdet, hvor de både før og under showet opfordres til at sende billeder til Anders Hemmingsen, som vil dele udvalgte billeder på storskærm.

Anders Hemmingsen kommer ikke til at være alene på scenen denne aften. Aftenens vært er ingen ringere end Thomas Skov, der utvivlsomt er Anders Hemmingsens allerbedste SoMe-ven. I rollen som vært vil Skov styre slagets gang og fungere som rejseleder gennem onlineuniverset. Glæd dig til et grænseoverskridende, nærværende og morsomt show, hvor Anders Hemmingsen og Thomas Skov kommer helt tæt på danskerne og viser vores færden på de sociale medier, når dine og mine billeder blæses op på storskærm. Ingen bliver skånet, når Hemmingsen og Skov på humoristisk vis vil kommentere billederne.