Arrangementet er afholdt

Anders Agger

Indefra

Anders Agger kommer til Bremen Teater den 10. april med sit foredrag “Indefra” om den prisbelønnede dokumentarserie på DR2, hvor tv-journalisten forsøger at skaffe adgang til miljøer, der normalt ikke er åben for offentligheden. Om det er Jehovas Vidner, AP Møller Mærsk, Retsmedicinsk Institut eller rockbandet Dizzy Mizz Lizzy, så har tv-journalisten Anders Agger sin egen, baglæns og nysgerrige tilgang til sine medvirkende.

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager.

Anders Agger kommer rundt – både geografisk og i livets udkanter. Oplev 51-årige Anders Agger og få en anderledes og meget eftertænksom oplevelse med hjem, mens du også har et lille underfundigt smil på læben. Anders Agger vandt i 2015 kategorien DR’s bedste dokumentar gennem de sidste 90 år for dokumentarserien ”Sømanden og juristen – historier fra et hospice”. Med DR dokumentar serien “Indefra”, fik Anders Agger også i 2015 prisen som ”Årets værtskollega” fordi ”han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri – uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas.