Arrangementet er afholdt

An Evening with Bat For Lashes

CPH:DOX AUDIO:VISUALS

“An Evening with Bat For Lashes” den 23. marts byder på en aften med kuraterede film, talk og dj-set – alt sammen leveret af og i selskab med en af den alternative pops helt store heltinder, aftenen præsenteres i samarbejde med Normann Copenhagen.

Natasha Khan har med projektet Bat For Lashes markeret sig som en af popmusikkens fornyere i det sidste årti. Med fire succesfulde albums og en håndfuld store nomineringer er den engelske/parkistanske singer-songwriter og multiinstrumentalist blevet sammenlignet med navne som Kate Bush og Björk. Men det er ikke blot som musiker hun har formået at sætte sit præg. For Kahn, der har en baggrund i Music & Visual arts, har musik og film altid været stærkt forbundet for hende; hun har instrueret smukke kortfilm og lavet flere priste scores til film. På denne aften vil hun give en modereret talk og kuratere uddrag af film som har haft indflydelse på de tematikker hun har arbejde med på både hendes sidste album ”The Bride” såvel som hendes kommende album.

Kahn udtaler: “I’m excited to explore some of my favourite moments in cinema, themes that cover the hero’s journey, surrealism and phenomena in film, and the relationship between music and visual art. I’m looking forward to also sharing some new film work and talking about my journey in to directing.”.

Som finale får du et Bat For Lashes dj-set i Bremen teatrets foyer i samarbejde med Natbar.

Talken bliver modereret af multikunstner Emma Rosenzweig, stifter af filmklubben Blå Time på Charlottenborg og salonen “Det Andet Køn” på Kunstforeningen Gl. Strand.