Arrangementet er afholdt

Aidt / Nørlund

Housewarming (Q&A + koncert)

I november udgav Naja Marie Aidt og Nikolaj Nørlund singlen “Den bløde milde nat”, der er en forløber for albummet “Housewarming”, og titlen rammer alt hvad denne aften indeholder. En invitation fra det nye album-makkerpar Naja Marie Aidt og Nikolaj Nørlund til en aften med musik og snak i Bremen Teaters bløde sæder.

“Den bløde milde nat” kombinerer Aidts roadmovie-tekst med et pulserende fremadsøgende og ikke mindst synthbåret lydbillede og med Nørlunds karakteristiske stemme gemt et sted derinde er lyden af Aidt/Nørlund en realitet. B-siden er den perlende “Min ven er i Berlin” (non-album track), hvor Nørlund får assistance på vokal-fronten af Eva-Louise Rønnevig og Stine Grøn (Irah). Det er første gang, at Aidt og Nørlund samarbejder omkring et helt album selvom de flere gange før har samarbejdet, ikke mindst på Andersens Drømme (2005).

Albummet “Housewarming” har release den 15. Februar. Man kan denne aften tilkøbe albummet på vinyl til en favorabel pris. Se nærmere på de to billettyper via billetlinket.