Arrangementet er afholdt

Abdel Aziz Mahmoud

Special guest: Ane Cortzen

Abdel Aziz Mahmoud har inviteret Ane Cortzen med som special guest til premieren på sit nye humoristiske, personlige og lærerige foredrag på Bremen Teater den 18. maj, hvor de vil tage en kort snak om, hvordan de håndterer internettrolde.

Abdel Aziz Mahmoud, der netop nu er aktuel på DR2 med udsendelserne “Adgang med Abdel”, har premiere på sit helt nye personlige, humoristiske og lærerige foredrag “Tal ordentligt eller luk røven – om SoMe, shitstorms og digital dannelse” på Bremen Teater den 18. maj.

I sine 10 år på DR var Abdel Aziz Mahmoud journalisten, TV-værten og redaktøren uden personlige holdninger. I blandt andet TV Avisen, på P3 og i Aftenshowet skulle han stille neutrale spørgsmål til sine gæster uden nogensinde selv at byde ind med egne personlige erfaringer. Men det bryder han med nu.

Som aktiv debattør på de sociale medier, hvor Abdel flittigt kommenterer mere eller mindre kontroversielle emner, der rører sig i mediebilledet, er han vant til at befinde sig på “øretævernes holdeplads”. Dagligt tikker derfor tilsvinende mails ind i hans indbakke, ligesom kommentarsporet på hans opslag er en kombination af både anerkendende reaktioner og mindre konstruktive og dialogskabende kommentarer i den overophedende debat.

Abdel har derfor om nogen gjort sig erfaringer i adfærd på de sociale medier, og foredraget “Tal ordentligt eller luk røven” handler om netop dette. Hvordan bør man agere på nettet for ikke at komme galt af sted? Med konkrete og nogle gange tragikomiske eksempler prøver Abdel at vise, hvordan man kan komme helskindet ud af en shitstorm i den offentlige debat.

Det bliver med andre ord en god, sjov og personlig aften i selskab med Abdel Aziz Mahmoud med både tragiske, komiske og blandede eksempler fra det virkelige liv.

Foredraget varer ca. 60min med efterfølgende Q&A.