Arrangementet er afholdt

21 roser

En helaftensforestilling af Third Ear med lyd, film og live-performance.

Forestil dig TV-serien The Wire. Bare i Slagelse politikreds i midt-90erne, og med spolebånd, madpakker, en undercover Skoda Rapid, og så en strategisk placeret skurvogn. Så har du ’21 Roser’, en ny serie med lyd og animationsfilm fra Third Ear…

Den 26. april inviterer Third Ear til forpremiere på Bremen Teater – one night only – hvor den nye true-crime-noir-serie ’21 Roser’ præsenteres i en særlig version skabt specielt til denne aften med lyd, film og live-performance.

’21 Roser’ er fortællingen om en af danmarkshistoriens største narkosager. Hvad der burde have været venstrehåndsarbejde en sløv eftermiddag på et røgfyldt kontor på Slagelse Politigård, udvikler sig til et spektakulært og højspændt katten-efter-musen-drama.

Krister Moltzen og Tim Hinman har brugt et år på at grave sig gennem kilometervis af spolebånd og bunker af observationsrapporter og arkivmateriale. Som noget helt nyt ledsages podcasten af korte animationsfilm instrueret af Claudia Bille Stræde. Det her vil du ikke gå glip af.

Dørene åbner kl. 18, showet starter kl. 19 – kom i god tid. Og bliv hængende til efterfesten på Bremen Teater (du har alligevel fri dagen efter)!

’21 Roser’ er støttet af Det Danske Filminstitut/New Danish Screen.