Arrangementet er afholdt

100 dage med Trump

Den 29. april er det nøjagtigt 100 dage siden at den mest kontroversielle præsident i USA’s historie satte sig i det ovale kontor på 1600 Pennsylvania Avenue som landets 45’ende præsident.

Stormagter er faldet fra hinanden på kortere tid og hvis man skulle stole blindt på medierne, så var det samme fremtid amerikanerne skulle have gået i møde den 20. januar. USA står endnu, men er bestemt ikke blevet kedeligere af at verdens militære stormagt har fået en realitystjerne som præsident.

Derfor inviterer Radio24syv til en eksklusiv eftermiddag på Bremen Teater med værterne på ‘Kampagnesporet’ for at gennemgå og analysere de første 100 dage med Donald J. Trump som USA’s præsident.

Den frygtsomme Bernie Sanders-fan, David Trads, har allerede varslet de første tegn på den vestlige verdens undergang, imens den Ronald Reagan-elskende Mads Fuglede fortsat hævder at kunne se noget positivt i enhver præsident. Sammen går de grundigt til værks, når de giver dig en tur gennem Trumpland med en forkærlighed og viden om de forenede stater, du finder hos få.